SAKARYA HENDEK İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MÜDÜRLER KURULU TOPLANTISI ONLİNE OLARAK YAPILDI

2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MÜDÜRLER KURULU TOPLANTISI ONLİNE OLARAK YAPILDI

Pandemi sürecinden dolayı 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı müdürler kurulu toplantısı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sabri DOĞAN başkanlığında; Şube Müdürlerimiz Mehmet ARSLAN, Bahattin AYDOĞMUŞ, Tuncay ALİOĞLU, Fethi KAYMAZ ve okul müdürlerinin katılımları ile online olarak  gerçekleştirilmiştir. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sabri DOĞAN ilçemiz genelindeki eğitim-öğretim faaliyetlerinin başarılı bir şekilde yürütülmesinden duyduğu memnuniyeti ifade etmiştir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN'ın eşi Emine ERDOĞAN Hanımefendi'nin himayelerinde, Bakanlığımızın destekleriyle yürütülen "Kütüphanesiz Okul Kalmayacak" projesinde tüm okullarımızda kütüphane kurulumlarının tamamlanmasının ardından kütüphanelerdeki kitap sayılarının da artırılacağını belirtti.

 

Müdürümüz, eğitimin bir parçası olacak kütüphanelerimizin kültür sanat etkinlikleri düzenlenen canlı mekânlar hâline geleceğini dile getirdi.

 

Bakanlığımız tarafından 2. sınıftan 12. sınıfa kadar tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize yönelik bastırılan yardımcı kaynak kitapların dağıtım işlemlerinin devam ettiğini belirtti.

 

Okul öncesi eğitimin yaygınlaştırılmasıyla ilgili çalışmaların yoğun bir şekilde sürdürüldüğünü ifade eden Müdürümüz, mesleki eğitimde devrim niteliğinde uygulamalar gerçekleştirildiğini belirterek öğrencilerimize asgari ücretin 1/3 ü, kalfalara ise asgari ücretin yarısı tutarında devletimiz tarafından ödeme yapıldığını aktardı.

 

Toplantının sonunda eğitim-öğretim faaliyetlerinde fedakârca görev yapan öğretmenlerimize, okul yöneticilerimize, öğrencilerimize ve tüm eğitim paydaşlarına teşekkür eden Müdürümüz; 2022 yılının ülkemiz, milletimiz ve eğitim camiamız için sağlık, barış ve huzur getirmesi temennisinde bulundu.

 

 

 

04-02-202204-02-202204-02-202204-02-202204-02-2022

Başpınar Mahallesi Şehit Savcı Mehmet Selim KİRAZ Caddesi No9 Hendek/SAKARYA - 0 264 614 60 64

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.